Vrij.28-11: Flora Teenage Party XL

Vrijdag 28 november vindt de eerste editie van de ‘Flora Teenage Party XL’ plaats! Het belooft een geweldig feest te worden met DJ Jor-D en optredens van B-Brave en Da Danza.

Een leuke avond uit voor de jeugd uit de regio. Voor Flora party& event een nieuw concept waarmee een voor hun andere doelgroep wordt aangesproken. De ‘Flora Teenage Party XL’ zal regelmatig georganiseerd worden, met elke editie een grote naam.

De zaal gaat open om 21.00 uur en het feest is om 01.00 uur afgelopen. Beleef deze avond samen met jouw vrienden. Een avond vol lekkere beats, verzorgd door DJ Jor-D, en natuurlijk een optreden van de jongens van B-Brave. Een dans demo van Da Danza maakt de avond compleet.

Advertisements

Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met Shoeby Boskoop en Shoeby Waddinxveen. Houdt de Facebook pagina van Flora Boskoop in de gaten voor een actie, waarmee kans gemaakt kan worden op een Meet & Greet met B-Brave!

De voorverkoop start op 1 november om 10.00 uur bij de volgende adressen: Flora/Roos, Shoeby Boskoop en Shoeby Waddinxveen.