Vrij.27-03: Voorstelling "Ouwe hoeren" door Goudse Komedie

Nu, 85 jaar na oprichting, staat de Goudse Komedie met de splinternieuwe voorstelling “Ouwe hoeren” twee avonden in de Goudse Schouwburg. Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart staat de productie in de Kleine zaal. De regie is in handen van Irma Chaudron, met aan haar zijde Monique Stomp. Er zijn voor beide avonden nog enkele kaarten te verkrijgen via info@goudsekomedie.nl of u kunt bellen met Cor Huisman op 0182 616641.

”Ouwe hoeren” is speciaal geschreven voor De Goudse Komedie door Gerben Pijl. Deze doldwaze klucht in vier bedrijven speelt zich af in een klein dorpje, in het pension van vier dames ‘op leeftijd’. Alles is koek en ei totdat ze een dreigbrief ontvangen van de huisbaas. De huurachterstand is flink opgelopen en de huisbaas eist dat er binnen korte tijd 10.000 euro op tafel komt, anders moeten de dames het pand verlaten. In blinde paniek worden alle mogelijke middelen uit de kast getrokken om het geld bij elkaar te slepen, maar eigenlijk is er maar één manier om het op te lossen…

De Goudse Komedie

De Goudse Komedie is met haar 85 jaar de oudste toneelvereniging in Gouda en telt 17 enthousiaste leden en drie ereleden. De vereniging is trotse gebruiker van een eigen repetitieruimte De Stal. Een gezellige vereniging, die met haar achtergrond letterlijk geschiedenis heeft geschreven in de Goudse amateur theaterwereld. In de loop der jaren hebben heel wat komedianten de revue gepasseerd, allen met evenveel plezier in ons vertrouwde genre komedie.

www.goudsekomedie.nl