Vrij.27-03: Cabaretvoorstelling 'Sjaco maakt theater!'

Het kunstcafé heeft een nieuw jasje gekregen. Na een jaar lang broeien op een nieuwe invulling gaat het kunstcafé een mooi podium zijn voor dichters, stand-up comedians, cabaretiers, theatermakers, kunstenaars, klassieke musici/componisten, om zich te presenteren in een intieme setting aan het publiek. Het kunstcafé zal regelmatig een programma maken maar niet op vaste terugkerende dagen.

Het eerste programma is cabaret met Sjaco maakt theater! De zanger/entertainer, Sjaco van der Speld verzorgt een leuke, ontspannen vrijdagavond met grappige liedjes, conferences en juweeltjes uit de jaren ’70. Hij beschikt over een groot repertoire aan bekende liedjes en weet deze perfect te vertolken met zijn mooie zangstem. Hij kan door zijn handige headset al zingend rondlopen tussen het publiek waardoor een leuke persoonlijke wisselwerking bij de toehoorders ontstaat. Hij wisselt de liedjes af met kleine verhaaltjes en grappige anekdotes. Sjaco van der Speld schept met zijn optreden een ongedwongen sfeer.

De volgende figuren zullen ten tonele verschijnen: Lisa Bollero. Ze ziet er niet alleen goed uit maar haar stem is ook heel bijzonder. Het is alleen jammer dat ze zo verlegen is. Wie weet laat ze zich deze keer zien! Stradi Snarius. Stradi veegt de vloer aan met iedere gitarist. Heeft hij nou werkelijk op het conservatorium gezeten? Laat hij het zelf maar vertellen. Iwanslaverrottiestok. Ook de Russische drummer, Iwanslaverrottiestok, levert een muzikale bijdrage. Hebt u een drumstel wel eens commentaar horen geven aan zijn bespeler? Nee, nou bij Iwan komt u dan aan uw trekken. Dit programma is uitermate geschikt voor kleine knusse theaters zoals deze vrijdagavond 27 maart in Gouda Studio’s. De zaal aan de Oosthaven 12 gaat open om 20.00 uur en de voorstelling begint om 20.30 uur. Info:  www.goudastudios.nl

Advertisements