Vrij.27-02: Zendingsverkoping in Waarder

De Hervormde Gemeente te Waarder organiseert op D.V. vrijdag 27 februari 2015 een zendingsverkoping in de Oude School achter de Nederlandse Hervormde Kerk.

De opbrengst is bestemd voor de G.Z.B.

Dit jaar is die bestemd voor het werk van Ds. Kleinbloesem in Peru. Hij is 4 dagen per week docent Nieuwe Testament en Dogmatiek op het S.E.L. Hier worden Peruanen opgeleid.

Een dag per week werkt hij in Manchay, daar biedt hij hulp en evangeliseert hij. Manchay is een jonge sloppenwijk in de woestijn aan de rand van Lima. Er is veel armoede en er wonen ongeveer 70.000 mensen.

 

Wat is er allemaal te doen en te koop:  Grabbelen, sponsorloop om 16.00. Dit jaar is de opbrengst van de sponsorloop bestemd voor de MAF m.n. voor Marijn de Zwart (voormalig gemeentelid en inwoner van Driebruggen) die nu opgeleid wordt. Bloemen, planten, levensmiddelen, fruit, kaas, ondergoed, speelgoed, snoep, enz. enz. is er te koop.

Omdat het voorjaarsvakantie is, is er speciaal aan de kinderen gedacht. Er is een workshop “cup cakes” versieren en een wedstrijdje “ toren bouwen”. Ook de sjoelbakken staan klaar voor jong en oud. Er is een restaurant voor koffie met wat lekkers en een warme maaltijd. (vanaf 17.30 uur) Dus kom eten voor het goede doel. Om 19.00 wordt e.e.a. per opbod verkocht. Draagt u / jij de zending een warm hart toe, hartelijk welkom.

Om 14.30 uur begint de verkoping. Om 19.30 uur hopen we deze af te sluiten.