Vrij.24-06: PARKBIOS Wild in de Chocoladefabriek

Met elkaar aan lange tafels dineren onder de olmen, Kruim serveert een fantastische maaltijd, passend bij de film of het thema van de avond. Liever alleen film kijken? Dat kan ook, je koopt dan geen filmkaartje, maar huurt je eigen stoeltje voor de avond. Omdat de eerste twee edities zo’n groot succes waren organiseren we PARKBIOS dit jaar natuurlijk weer twee keer!

Met de eerste PARKBIOS op vrijdag 24 juni sluiten we het seizoen af en luiden we de zomer in.
Omdat we rekening moeten houden met de zonsondergang, want alleen daarna is het mogelijk om buiten film te kijken, laten we de film op 24 juni pas om 22:00 uur van start gaan. Op de vraag of het publiek wilde meedenken over de film die echt gedraaid zou moeten worden, hebben we enkele hele mooie filmtips ontvangen.

De film waarmee PARKBIOS de zomer in luidt is Wild: een verfilming van de gelijknamige autobiografische roman van schrijfster Cheryl Strayed met in de hoofdrol Hollywood-ster Reese Witherspoon.

Advertisements

Met een mislukt huwelijk en de dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail. Een intrigerende film over een jonge vrouw die een dapper avontuur aangaat. Wild is een betoverende, bijna fysieke ervaring.

De voor deze film voor een Oscar genomineerde Witherspoon levert in Wild een van de beste prestaties uit haar carrière. (VPRO Cinema)

Activiteit: PARKBIOS Wild
Datum: vr 24 juni 2016
Tijd: 20:00 uur aanvang Diner, 22:00 uur aanvang Film
Prijs Film&Diner: €26 bibliotheekleden, €27,50 overige gasten*
Prijs Film: €6 bibliotheekleden, €7,50 overige gasten
Locatie: Vromanpark bij de Chocoladefabriek
*prijs is excl. drankjes

Voor informatie en kaartverkoop zie website: www.bibliotheekgouda.nl / www.chocoladefabriekgouda.nl