Vrij.24-06: Film: The Revenant in het Evertshuis

The Revenant goed maar liefst twaalf Oscarnominaties ademt de sfeer van rauwe werkelijkheid. Intense actiescènes worden afgewisseld met poëtische, verstilde natuurscènes. The Revenant is een onvergetelijke trip en een van de mooiste bioscoopervaringen van dit jaar. Reden voor het Evertshuis deze film in huis te halen en wel op vrijdag 24 juni om 20.00 uur.

1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt pelsjager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Ternauwernood overleeft Glass de aanval en gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor z’n familie, baant Glass zich een weg door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk zijn recht te behalen. De ondenkbare tegenslagen die Glass ondergaat maken The Revenant tot een boven jezelf uit te stijgen overlevingsdrama.

Vrijdag 24 juni om 20.00 uur. (ivm de duur van film beginnen we een half uur eerder dan gebruikelijk) Kaarten kosten € 8,50 (incl. pauzeconsumptie) Het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Bestel uw ticket direct online op http://www.evertshuis.nl/film-the-revenant of bel 0172-618484.

Advertisements