Vrij.24-04: The Kik in Boskoop

Neerlands bekendse Nederbietband treedt op in Flora Boskoop! The Kik kent u vast als de voormalige huisband van DWDD, van hun hit Simone en van hun cover/vertaling van het nummer ‘In your arms’ van Chef’Special, namelijk ‘Schuilen bij jou’.

Flora Boskoop maakt onderdeel uit van de 2-clubtour van The Kik. In April worden de allerlaatste shows van deze tour gegeven, waarvan de show in Flora Boskoop de enige in Zuid-Holland is!

De clubtour heeft zijn naam te danken aan het tweede album van The Kik ‘2’, dat in 2014 verscheen. Dit album was de opvolger van het album ‘Springlevend’, met onder andere de shit ‘Simone’, welke in 2012 uitkwam. Op het tweede album hoor je nog altijd invloeden van de biet, de sixties, The Beatles en The Kinks, maar op ‘2’ heeft The Kik meer dan eerder oor voor gouden melodieën en spitsvondige teksten.

The Kik bestaat uit frontman Dave von Raven, zanger/gitarist Arjan Spies, drummer Ries Doms, bassist Marcel Groenewegen en zanger/toetsenist Paul Zoontjens. Sterk geïnspireerd door hun helden uit de sixties maken ze übercatchy popliedjes. Deze band is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Na het optreden van The Kik betreden de mannen van The Boppin’ Bastards het podium! Deze energieke rockabilly coverband uit de buurt van Alphen aan den Rijn zullen zorgen voor een knallende show en spelen nummers met invloeden van Johnny Cash, Stray Cats, Elvis Presley en Buddy Holly.

De deuren openen om 21.30 uur, entree 18+. Kaarten kunnen gekocht worden bij  Flora Boskoop, Primera Boskoop, Leo’s Drankenhuis Boskoop, Theo’s Eethuis Hazerswoude-dorp, Shoeby Waddinxveen en online via www.eventim.nl.