Vrij.22 & Za.23-04: Reünie Xienix & de Rebel en Full Moon Party in So What!

Xienix & de Rebel organiseren op 22 april een reünie in So what! De deuren zijn open van 21:00 uur en iedereen van 12 jaar of ouder is welkom. De kaarten kosten 11 euro voor leden en 13 euro voor niet-leden, exclusief 1 euro servicekosten. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.
Xienix en de Rebel waren ‘De Clubs’ van Gouda als het om vernieuwende muziek ging in de jaren ‘90. Om dit gevoel terug te halen, en om wat mensen van toen bij elkaar te brengen, organiseren zij een reünie. Zij hebben de dj’s van toen zo gek gekregen om hun vinyl af te stoffen en ten gehore te brengen op 22 april in So What!.

Full moon party
Zaterdagavond 23 april is er een Full moon party in So What! De kaarten kosten niets voor leden en 1 euro voor niet-leden, exclusief 1 euro servicekosten. De deuren zijn open vanaf 22.30 uur. Leden kunnen naar binnen tot 01:00 uur, niet-leden tot 00:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

Een ‘Full moon feest’ is een fenomeen dat 30 jaar geleden is gestart voor 30 toeristen op het Thaise eiland Koh Phangan. Ondertussen is het uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste feesten. Deze psychedelische avond staat bol van Neon, Black light, Trance, Psytrance en house. Glow in the dark kleding en glow sticks zijn deze avond zeker niet overbodig.