Vrij. 22-02: Vlam, het vuur van de liefde en mooie liedjes

Johan Goossens is cabaretier en schrijver. Hij publiceerde twee columnbundels, onder andere over zijn werk op een ROC. Vrijdag 22 februari komt hij naar het Evertshuis en speelt zijn show ‘Vlam’.

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kon. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik proberen te doorbreken.’

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

Advertisements

Tickets voor deze voorstelling à € 18,50 (incl. consumptie) zijn online te bestellen via www.everthuis.nl of bij de theaterkassa.

Praktische informatie:

Datum: Vrijdag 22 februari 2019

Genre: Cabaret

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 18,50 (incl. consumptie)

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

22-02-2019 09:00