Vrij. 21-07: Open Coffee Alphen

Ondernemers uit de Alphense regio die op een laagdrempelige manier hun netwerk willen vergroten zijn vrijdag 21 juli van 8:45 – 11:00 welkom bij de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Open Coffee Alphen.

Op 21 juli zijn we met de Open Coffee Alphen welkom bij lunchroom Jaffna van de enthousiaste eigenaren Rinus de Jong en Shanty Velayuthapillai (in De Baronie. aan de Prinses Margrietlaan 1). Deze nieuwe lunchroom opent speciaal voor ons haar deuren eerder dan normaal.
Jaffna heeft een uitgebreide kaart: van een kop koffie of thee met wat lekkers (huisgemaakt en vers), diverse soorten luxe belegde broodjes (ook glutenvrij brood) en lunchsalades tot huisgemaakte dagmaaltijden (internationale keuken) tegen een schappelijke prijs om in de lunchroom te nuttigen of om mee te nemen. En woon je in de buurt, dan bezorgt Jaffna de maaltijden ook thuis.

Service en versheid staat bij beide eigenaren hoog in het vaandel. “Waar mogelijk proberen we met alle wensen rekening te houden. We werken alleen met verse producten en maken vrijwel alles zelf. De ingrediënten die wij nodig hebben, kopen we bij ondernemers in de buurt. Er komt niets uit vriezer.”

Plannen hebben beide ondernemers genoeg: bbq, mosseldag, hightea, etc. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven.