Do. 20-07: Ontslag café

Vakantietijd, of je op vakantie gaat of niet is een tijd van balans opmaken. Zit ik wel lekker in mijn vel op mijn werk? Of wil je juist weer gaan werken na een periode thuiszijn? Gaat het wel goed met mijn bedrijf? Wil ik mijn leven over een andere boeg gooien? Of geeft je werkgever aan dat je naar een andere baan moet uitkijken of ronduit ontslagen wordt . Voor alle vragen over over werk, werk vinden, functionering, outplacement, ontslag of dreigend ontslag is er maandelijks ontslagcafé in Het Kantoor van nu.

Het is een inloopspreekuur, waar u informatie kunt krijgen over uw rechten en plichten en over loopbaanontwikkeling. Wij staan voor u klaar met een team van juridische- en loopbaanprofessionals. U kunt persoonlijk in gesprek met hen gedurende deze avonden van 19.00 tot 21.00 uur.

Op 20 juli aanstaande is de volgende avond! Op deze avond geeft loopbaancoach Ine Ruijfrok van INE van INE Mens & Werk een workshop over: “SLIM NETWERKEN VOOR WERK”. Vraag op een verstandige manier aan de mensen die je kent om hulp bij het vinden van jouw nieuwe baan”. Wat neem je mee uit de workshop? Dus wil je weten hoe je je netwerkvaardigheden kunt versterken? Meld je dan nu aan voor de workshop via http://hetkantoorvannu.nl/contact/ of kom vrijblijvend langs op ons inloopspreekuur.