Vrij.20-05: Evertshuis Pubquiz

Op vrijdagavond 20 mei organiseert Evertshuis haar eerste Pubquiz. Gastheer die avond is professioneel quizmaster Chris Piguillet. Dartscommentator Jacques Nieuwlaat assisteert hem op de enthousiaste manier die de RTL7-kijkers van hem gewend zijn.

Elke pubquiz bestaat uit zes tot acht rondjes. Piguillet heeft als professional bewezen over werkelijk alles vragen te bedenken. Hij mixt de onderwerpen op een vloeiende manier door elkaar. Uiteraard ontbrekend de pupulaire foto- en geluidsrondes niet. Tussendoor poneert Piguillet onzinnige stellingen waarmee de deelnemers mogen zeggen of het waar is of niet. Hilariteit gegarandeerd.

De Pubquiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen: gezellig met je collega’s, familie of vrienden een avond uit. Met een drankje erbij probeer je andere groepen in de pub te slim af te zijn door zoveel mogelijk vragen als eerste goed te beantwoorden.

Advertisements

Deelname aan de pubquiz kost € 18 per team (4 à 6 personen). Geen team gevonden? Geef je dan ook op, dan wordt op de avond zelf een team samengesteld. Opgave kan via www.evertshuis.nl of telefonisch 0172-618484.