Vrij.19-12: KERSTCONCERT IN ONTMOETINGSKERK WADDINXVEEN

Op vrijdag 19 december 2014 geeft het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” een schitterend Kerstconcert in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 in Waddinxveen.
Het 185 leden tellende mannenkoor “De Gouwestem” en het mannenensemble “The Martin Mans Formation” met hun dirigent Martin Mans zullen dan een prachtig gevarieerd en breed kerstrepertoire brengen.
Heel bijzonder wordt de medewerking van “The Lailly Voices”, een drietal dames met een prachtig vocaal repertoire. De bekende panfluitistes Liselotte Rokyta en Carina Bossenbroek omlijsten de koorzang en zullen ook solistisch optreden, de jonge talentvolle klaviervirtuoos Mark Brandwijk begeleid de koor- en samenzang op orgel en vleugel. Een korte kerstmeditatie zal worden verzorgd door Ds. C. van Velzen uit Blaricum.
Het is prachtig om in de adventsperiode voor het naderende kerstfeest samen te zingen. Er is door de dirigent van het mannenkoor een luisterrijk en gevarieerd programma opgesteld met prachtige advents- en kerstmuziek, dat zal worden afgewisseld door samenzang.
Voorverkoopadres: Kantoorboekhandel Sonneveld, Kon. Wilhelminaplein 5, Waddinxveen.
U kunt uw kaarten ook online bestellen op de website van het koor www.degouwestem.nl
Telefonische informatie: de heer Thijs Boeser 06.24 25 00 26.