Vrij.18-12: Winterfair een terugkerend succes van Floravita en Souburgh

Winterfair een terugkerend succes van Floravita en Souburgh

Ook dit jaar verzorgen Floravita en Souburgh weer een Winterfair. Het evenement vindt plaats op woensdag 9 december bij Souburgh en vrijdag 18 december in Floravita van 14:30 tot 18:00 uur. Tijdens deze Winterfair treft men een grote variatie aan kramen, die bijzondere producten of diensten presenteren.

Na succesvolle Winterfairs de afgelopen jaren, organiseren de beide centra opnieuw een sfeervolle markt. Een evenement die zowel bewoners van het centrum als belangstellenden uit de omgeving in staat stellen om inkopen te doen voor de decembermaand. Veel bekende bedrijven en winkels in en om de regio staan garant voor goedgevulde kramen.
Op de winterfair in Floravita kan men bij een professionele fotograaf een leuke, lieve, mooie, bijzondere foto laten. Dit kan ook samen met een vriend, buurvrouw, opa en oma, familie. Met een kerstman , gekke bril, snor of hoed op de foto: alles is mogelijk.
Ook kan men huisgemaakte erwtensoep per liter kopen om mee naar huis te nemen. Verder veel handgemaakte producten, kerst en woonaccessoires, delicatessen, groendecoraties, life style producten, kaarten, boeken en andere cadeauartikelen.
Verder is er een oliebollenkraam en is de “Stichting Vrienden van Floravita” prominent aanwezig.

De Winterfair vindt plaats bij Souburgh op 9 december welke is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 2 te Waddinxveen. Vrijdag 18 december, vindt het evenement plaats bij Floravita aan de Boezemlaan 4. Belangstellenden kunnen de markt vrij bezoeken.