Vrij.17-04: Kruim's Komedie

Op vrijdag 17 april om 21.00 uur vindt alweer de 2e editie van Kruim’s Komedie plaats in de Chocoladefabriek. Kruim’s Komedie is een samenwerkingsinitiatief van Kruim en Eve Vents.

Een avond vol stand-up comedy, met bekende namen uit de comedywereld, maar ook door nieuw talent. De hoofdact wordt verzorgd door Roel C. Verburg, die als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

De avond wordt op humoristische wijze gepresenteerd door Berit Companjen, die elke zaal aan het lachen brengt met haar scherpe observaties, herkenbare situatieschetsen en innemende persoonlijkheid – waardoor ze wegkomt met zowel oprecht sentiment als rake grappen. Of haar publiek nu zit in een statig theater, staat in een bruine kroeg of bijeen is op een congres of beurs: deze niet te missen miss misstaat nergens!

Naast bovengenoemde comedians is ook Gerthein Boersma van de partij en wordt de avond verder aangevuld met verrassend nieuw comedytalent, namelijk: Paul London & Esther van der Voort.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen voor €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur (indien nog beschikbaar). Ook zijn er combinatiekaarten verkrijgbaar voor €22,50. Hiermee kun je voorafgaand aan de show genieten van een broodplankje met lekkers en een hoofdgerecht naar keuze bij Kruim.

Om 21:00 uur begint de voorstelling, er is voldoende ruimte om met een drankje erbij lekker te ontspannen en u te laten vermaken door de professionele comedians van de avond.

Kaartjes zijn te koop bij KRUIM Gouda of via de website www.comedyticket.nl