Vrij.15 & Za.16-01: Tweede editie Woonbeurs Zuidplas

Op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 januari vindt de tweede editie van de Woonbeurs plaats bij de Intratuin aan de Bredeweg in Zevenhuizen. Op de Woonbeurs kunnen starters, gezinnen, senioren en huidige en nieuwe bewoners kennismaken met de woonmogelijkheden in Zuidplas. De deelnemers zijn verdeeld over ongeveer 60 stands en variërend van projectontwikkelaars, makelaars, hoveniers, financieel adviseurs tot (interieur)stylisten. Ook zijn er informatiestands over recreatie in de omgeving.

Nieuwbouwprojecten
Tijdens de beurs zullen de nieuwe plannen en projecten van verschillende ontwikkelaars gepresenteerd worden. Het gaat om de volgende ontwikkelingen: De Brinkhorst (Moordrecht), Koningskwartier (Zevenhuizen), Esse Zoom Laag (Nieuwerkerk a/d IJssel), De Jonge Veenen (Moerkapelle), Groot Swanla (Zevenhuizen) en Het Land van Kanaän (Zevenhuizen).

Opening en programma
Wethouder Jan Hordijk opent op vrijdagavond 15 januari om 18.00 uur de Woonbeurs. Hij wordt daarbij ondersteund door een optreden van Fabia Dance Center uit Nieuwerkerk aan den IJssel. De beurs sluit vrijdagavond om 21.00 uur. Zaterdag 16 januari is de beursvloer vanaf 9.00 uur weer geopend. De Woonbeurs sluit zaterdag om 16.00 uur. Tijdens de beurs worden verschillende demonstraties, clinics en lezingen gegeven door de deelnemers.

Advertisements