Vrij. 15-02: Valentijnsevenement, love songs bij de Free Dance Hours

Wie op de dag zelf nog niet genoeg heeft gehad van Valentijn kan zich the day after in De Balzaal wellicht alsnog tegoed doen aan romantiek, zwijmelarij en flirt. Op 15 februari organiseert Geny Wuestman met haar team een nieuwe versie van Free Dance Hours die deze vrijdag helemaal in het teken staat van lovesongs. En daar kan flink op gedanst worden. DJ Ybbor staat ruim twee uur aan de draaitafel terwijl Henri Surquin hem regelmatig bij staat met live percussie. De dynamiek van dans, super gevarieerde muziek en de vertrouwde huiskamer ambiance van de Balzaal beloven een heerlijk avondje uit te worden zowel voor singles als stellen. Free Dance Hours is een eigentijds concept dat sterk inspeelt op de waarden van deze tijd zoals gevoel van vrijheid, jezelf mogen zijn en creatieve expressie. Iedere maand is er een nieuw thema.

Na Latin, pop, African en Buddha bar wordt de 15e februari dus de avond van romantiek. De deelnemers kunnen rekenen op zeer dansbare songs in gevarieerde sferen, van rock ballads tot neo classic, van house tot opera. Dit is dus een avond waarbij je zowel Herman Brood als Emma Chaplin kunt tegenkomen in het repertoire.

Tijden
Vanaf 19.30 staat de thee klaar
Deur dicht 20.00 uur
Free dance hours: 20.00 – 22.15 uur

Prijs: € 12,50, incl. water, thee met honing en lekkers.

Waar? De Balzaal in de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne  Groen van Prinsterersingel 44 Gouda

Meer info:  Bij Free Dance hours wordt op blote voeten gedanst. Er wordt niet gesproken. Ieder heeft de vrijheid om alleen te dansen of samen als dat voor beide prettig is. Na afloop is er thee en zoetigheid en ruimte om na te chillen.

Aanmelden (niet verplicht) : 06-50569383 of geny@dansenleef.nl

Meer info: www.freedancehours.nl

 

15-02-2019 09:00

Advertisements