Vrij. 15-02: Theatermonoloog Verzet en Dromen

Op 15 februari komt actrice en regisseur Annet Henneman naar Gouda met de bijzondere theatermonoloog ‘Verzet en Dromen’. Zij brengt persoonlijke verhalen over het leven in oorlog en onderdrukking, afgewisseld met muziek en een fotoreportage. Een voorstelling tegen de achtergrond van vluchtelingen en hun thuisfront in het Midden-Oosten.

De theatermonoloog vertelt over het leven, de dromen….van moeders, kinderen, geliefden in Koerdistan en Palestina, die niet weten of er wel een morgen zal zijn.

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Dunantsingel 314. Iedereen is welkom. Toegang is vrij, na afloop is er een collecte.

Advertisements

Maaltijd
Annet Henneman reist al meer dan 20 jaar voor het theatergezelschap Teatro di Nascosto naar conflictgebieden. Zij leeft daar voor langere tijd met de mensen samen. “Zo bouw ik een band met hen op en willen ze me dingen vertellen.”

Ieder die meer wil weten over de werkelijkheid achter het nieuws kan met Annet Henneman om 18.30 uur deelnemen aan een eenvoudige maaltijd. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelding is verplicht via email: theatermaaltijd@ontmoetingskerkgouda.nl

15-02-2019 09:00