Vrij. 09-08: Volop activiteiten op de kinderboerderij

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden, tenzij anders vermeld. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Vrijdag 9 aug Schminken
Deze dag kunnen kinderen tussen 10.30-12.00 uur geschminkt worden. Bijdrage € 2,50. Opgeven niet nodig.

Advertisements

’s Middags Bushcraft-activiteiten! Van 13.00 – 15.00 uur. Kinderen gaan een eigen pijl en boog maken en hier mee schieten op een doel, hout sprokkelen, een vuurtje maken met vuursteen, popcorn maken, over de sloot, hut bouwen. Als aandenken krijgen ze een survivalarmbandje Deze activiteit is geschikt voor de wat oudere kinderen. Bijdrage € 7.50 incl. ranja en iets lekkers, leeftijd 5-12 jaar.

02-08-2019 23:40