Vrij.08-01: Shekinaviering

Het thema van deze eerste avond in het nieuwe jaar is “Nooit meer alleen” en wordt ingeleid door Dick Pieterman. Dick Pieterman is als directielid en docent verbonden aan de bijbelschool “School for Harvest and Ministry” van Nehemia Ministries in Zwijndrecht en spreekt zeer regelmatig op bijeenkomsten overal in het land.
Nooit meer alleen: we dromen er misschien van; Gods Geest is altijd bij ons en we mogen ons verheugen in broeders en zusters rondom ons; toch is de werkelijkheid vaak anders zoals we kunnen ervaren en zien in de wereld om ons heen. Hoe kunnen we groeien in het beleven van Gods nabijheid, en ook met elkaar, in soms zeer wisselende omstandigheden?

Naast de inleiding zal er in deze viering natuurlijk ook alle ruimte zijn voor muziek en lofprijzing en is er gelegenheid voor persoonlijk gebed met ieder, die daaraan behoefte heeft.
De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u van harte welkom voor een kop koffie o.i.d. Wilt u meer weten over de Shekina viering, dan kunt u of mailen naar: lsieling@hetnet.nl of de website bezoeken: www.shekinavieringgouda.nl