Vrij.08-01: New Year Party met de DIRTY DADDIES in Flora Boskoop

Knallend het nieuwe jaar in! Dat gaat zeker gebeuren op vrijdag 8 januari in Flora! Wens gelijk al jouw vrienden het beste voor het nieuwe jaar en maak er een top avond van! Met de band die deze avond het podium bestijgt moet dat zeker gaan lukken.

Vorig jaar waren de Dirty Daddies al eens in Flora te gast tijdens een carnavalsavond. Degenen die er toen waren zullen zeker beamen dat het een feest was. Schorre kelen, moeie voeten en vooral heel veel sfeer! De mannen hebben hun kunsten ook al eens vertoond op Concert at Sea, Zwarte Cross en in de Heineken Music Hall. Kortom, geen onbekend bandje dus.

De mannen, geheel in het wit gekleed, vuren ruim 100 hits op je af, welke zich in verschillende medleys vlot afwisselen. Zo vlot, dat het lijkt alsof het zo bedoeld was. Je kunt stevige rocktracks van AD/DC tot Bon Jovi, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham tot Bryan Adams, de heetste dancehits van het moment en heerlijke guilty pleasures verwachten. De avond wordt afgesloten met DJ Nozem.

Deze avond mag je echt niet missen! Trap het jaar goed af en zorg dat je op tijd jouw kaarten in huis hebt! De deuren openen om 22.00 uur, entree 18+. Kaartverkoop via Roos eten & drinken, Theo’s Eethuis Hazerswoude en online via www.floraboskoop.nl. Voorverkoop €10,00 en aan de deur €15,00.