Vri. 28-10: Sandra en Jeroen van Veen spelen Canto Ostinato in Theater Concordia

Na twee eerdere, uitverkochte optredens in Theater Concordia, zijn we blij en trots dat het internationaal vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen op vrijdag 28 oktober nogmaals naar Haastrecht komt. Zij spelen een unieke uitvoering van het beroemde en indrukwekkende werk Canto Ostinato.

Het bekendste modern-klassieke werk uitgevoerd op twee vleugels door Sandra & Jeroen van Veen. Deze muziek kan levens veranderen, zoals te zien is in de film Over Canto. Sandra & Jeroen van Veen hebben dit werk al vele malen op cd gezet, maar live komt dit werk pas echt tot zijn recht. Zeker in combinatie met de lichtkleurvariaties tijdens het concert. Er zijn zitplaatsen maar ook enkele ligplaatsen beschikbaar.

Over Canto Ostinato schreef:
Noordhollands Dagblad: ‘Echtpaar Van Veen speelt de zaal plat’.
de Volkskrant: ‘Een bedwelmende reis’.
Dagblad van het Noorden: ‘Uniek concept dat navolging verdient’.

Advertisements

Canto Ostinato begint vrijdag 28 oktober om 20.15 uur. De ligplaatsen voor dit concert zijn uitverkocht. Zitplaatsen (à € 21,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

www.theaterconcordia.nl