Vr. 9-3: NL Doet in Savelberg

Gouda – Savelberg in Gouda doet vrijdag 9 maart mee aan de landelijke NL Doet dag, van 10.00 tot 15.00 uur. Om de bewoners, familieleden, deelnemers Dagverzorging en omwonenden weer te laten doen genieten van de zon in de achtertuin van Savelberg worden de paden, banken en tuin (onkruid wieden) opgeknapt en de schutting van de Dagverzorging schoongemaakt. Tevens wordt er een moestuin aangelegd. Om de moestuin te kunnen realiseren zal het bestaande grind verwijderd/afgevoerd worden en de grond moestuin klaar gemaakt worden.

Het beoogde resultaat is schone tegels en banken waar de bewoners op kunnen zitten om te genieten in de achtertuin. Schone ramen van de schutting van de Dagverzorging zodat de deelnemers hier beter doorheen kunnen kijken. Deelnemers van de Dagverzorging kunnen als activiteit de moestuin bewerken en de verse groenten en kruiden uit de moestuin plukken. Deze verse groenten en kruiden zullen gebruikt worden in de gerechten.

Wilt u ons een handje helpen? En aan het einde van de dag genieten van het (door u) schoongemaakte bankje in de hopelijk schijnende zon, onder het genot van een bakje koffie/thee. Geef u dan op bij de verenigingsleider, Henriëtte Geluk. Telefoon: 0182–711 200.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl