Vr. 9-3: Harmonie Stolwijk viert eeuwfeest

Stolwijk – Hoogtepunten van het vieren van het 100-jarig bestaan van de Harmonie Stolwijk zijn de uitvoeringen begin maart in Het Kwartier in Stolwijk. In de loop van dit jaar staan ook nog een Oranjeconcert, een Leerlingenconcert een Kinderconcert en een slagwerkevenement op de planning. De Harmonie wil met deze concerten laten zien dat zij na honderd jaar nog steeds een enthousiaste muziekvereniging is!

De muziek is de loop van de afgelopen eeuw enorm veranderd. Onder de naam ‘Muziek door de eeuw heen’ trakteert de Harmonie haar publiek op afwisselende stijlen en klanken om een impressie te geven van de ontwikkeling van de Harmonie van 1918 tot 2018.

Dirigent Xandra Zijlstra van de Harmonie en instructeur Wilco Moerman van de drumband hebben hoge verwachtingen van hun muzikanten die zich met veel enthousiasme hebben voorbereid op de jubileumconcerten.

De concerten zijn op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018. De zaal is open om 19.30 en de uitvoering begint om 20.00 uur. Op beide avonden is er een verloting. De jubileumconcerten worden op zaterdagavond 10 maart afgesloten met ‘De Flamingo’s’ uit Rotterdam. Kaarten à € 10,00 zijn te koop bij supermarkt EMTE.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl