Vr. 26-10: Beauty&Brains Ladiesnight en Theater in Concordia

Haastrecht – Op vrijdag 26 oktober viert Beauty & Brains, de ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard, haar tienjarig jubileum met een Ladiesnight en een toepasselijke theatervoorstelling. De gezellige avond vindt plaats op de plek waar het ooit allemaal begon: Haastrecht. De vriendinnen van Beauty & Brains nodigen vrouwen uit de Krimpenerwaard uit op hun feestje in Theater Concordia.

Wat kun je verwachten

Loop om 19.00 uur binnen over de roze loper en geniet van heerlijke bubbels. Laat vervolgens mooie foto’s maken tijdens de B&B Fotoshoot. Als je benieuwd bent naar de vijftig vrouwelijke ondernemers van Beauty & Brains, dan kun je kennismaken tijdens de mini-expositie. Daar presenteren alle onderneemsters zich via een B&B-box: een box van 30×30 cm waarin hun product of dienst tot de essentie is teruggebracht.

Bij binnenkomst krijg je een lokaal ontworpen en bedrukte goodiebag die je gedurende de avond kunt vullen bij de verschillende vriendinnen, zodat je aan het eind van de dag met een goed gevulde tas naar huis gaat. Zoals op ieder feestje zijn er lekkere hapjes en drankje voor de gasten.

Advertisements
Herkenbare momenten in toepasselijke theatershow

Aansluitend is er een interactieve en vermakelijke theatervoorstelling ‘Zucht’ van het duo Mama’s aan de Poort. Deze twee dames brengen een voor veel vrouwen herkenbare en humoristische show. Ingrid en Vivian zijn schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken. Uitblazen en uitlachen dames, want Mama’s aan de Poort brengt deze voorstelling met veel uitgeademde overgave en zorgt voor hilariteit, herkenning en sfeer. Alle dames mogen meezingen en natuurlijk meezuchten.

Nieuwe Award

Voorafgaand aan de Ladiesnight hebben de vriendinnen van Beauty & Brains een feestelijke borrel. Daar vindt de uitreiking van een nieuwe award plaats: de Powervrouw KrimpenAward! Het gaat om een onderneemster uit de Krimpenerwaard die inspireert en verbindt en die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het vrouwelijk ondernemerschap. In de jury zitten onder anderen wethouder Lavinja Sleeuwenhoek en Marcia Sellenraad van de Rabobank. De award is ontworpen door een kunstenares uit de Krimpenerwaard.

Aanmelden

De Ladiesnight is op vrijdag 26 oktober om 19.00 uur in Theater Concordia. Dames die zin hebben in een feestje, bestellen hun kaarten (à 15 euro) via: www.theaterconcordia.nl of in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur. En voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Meer over Vivian Wesselingh en Ingrid Mank

Vivian Wesselingh stond jaren op het podium in binnen- en buitenland met onder meer Carlo D’Wys & The Voices of Soul (o.a. North Sea Jazz) en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten. De Nederlandse Ingrid Mank heeft haar sporen verdiend in België, waar ze onder andere gewerkt heeft met Zap Mama, Clouseau en Will Tura. Ze schreef als singer-songwriter voor deze en vele andere artiesten. Drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan! Ingrid is actief als zangcoach voor The Voice in België.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

26-10-2018 09:00