Do. 25-10: Concordia Filmavond: Moonlight

This image released by A24 Films shows Alex Hibbert in a scene from the film, "Moonlight." The film is a poetic coming-of-age tale told across three chapters about a young gay black kid growing up in a poor, drug-ridden neighborhood of Miami. (David Bornfriend/A24 via AP)

Haastrecht – Donderdag 25 oktober is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Moonlight’.

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

Concordia Filmavond begint donderdag 25 oktober om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd is 12 jaar.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

25-10-2018 09:00