Vr. 23-2: Tess et les Moutons in Flora Boskoop

Boskoop – Tess et les Moutons treedt op vrijdag 23 februari om 20.00 uur op in het Flora Theater in Boskoop. Na een uitverkochte zaal bij de lancering van hun nieuwe EP zijn ze wederom te bekijken en beluisteren in dit Theater. Beïnvloed door de grote chansonartiesten van de afgelopen acht decennia, halen Tess en haar Moutons op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland.

Voor wie het gemist heeft. De 6-koppige band speelt natuurlijk nummers van hun onlangs uitgebrachte EP. Klassieke Franse chansons als La Vie En Rose, La Montagne en Les Feuilles Mortes zijn wereldberoemd in de Franse versies, maar zijn in het verleden ook in het Engels of het Nederlands vertolkt. Zo maakte Wim Sonneveld van La Montagne in een ver verleden Het Dorp en ook de andere chansons op de plaat werden misschien nog wel bekender in het Engels of het Nederlands. Tess Et Les Moutons eren de Franstalige originelen, maar mengen de anderstalige versies er gewoon doorheen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via het Flora Theater. De boekingen van Tess et les Moutons worden verzorgd door Annoncé Events – Artists & Concepts.

Advertisements