Vr. 23-2: Cursus Peuterdans

Gouda – Wil je graag een activiteit doen samen met je peuter, even alle aandacht schenken aan hem of haar, naast je drukke werkzaamheden van alledag? Kom dan naar Peuterdans op vrijdag 23 februari, voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De Peuterdanscursus bestaat uit 12 lessen. De kosten van de open les zijn 5 euro en van de cursus zijn 90 euro. Meld je snel aan want vol is vol!

Tijdens deze lessen kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij beleven aan het samen bewegen en dansen. De cursus wordt gegeven in sporthal de Mammoet, Calslaan 101 in Gouda. Aanmelden kan weer via het aanmeldingsformulier van www.kinderdans.com of bel tel: 06-43 85 88 63.

Dansdocent Linda van Leeuwen volgde de beroepsopleiding ‘Muziek, spel en beweging voor Kinderen’ en de opleidingen ‘Dansanimator’ en ‘Dansdocent’ in België. Zij heeft veel ervaring in het geven van peuter- en kinderdans. Linda verzorgt ook themalessen in kindercentra en op basisscholen, met dansactiviteiten voorzien van een multicultureel tintje.

Advertisements