Vr. 23-11: Stamppotbuffet in Reeuwijk voor Hope for Life

Dish with traditional dutch stew, meat and gravy

Het Let’s go team, thuisfront commissie van Stichting Hope for Life, organiseert op vrijdag 23 november van 17.30 tot 20.00 uur een stamppottenbuffet in De Poort, Einsteinstraat 12 in Reeuwijk. De maaltijd kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Opgeven kan via deb58nl@yahoo.com

De missie van Hope For Life is om kwetsbare tienermeisjes en vrouwen in Letland geloof en hoop voor de toekomst te geven zodat hun toekomst perspectief heeft en om hen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen als individuen. In Letland is er, vooral onder deze groep, veel leed en uitzichtloosheid. Veel van deze vrouwen hebben een moeilijke thuissituatie (gehad) en hierdoor is er de dreiging om dakloos te raken, in de prostitutie te belanden en/of verslaafd te raken. Door een veilig thuis te bieden, naast trainingen, ontmoetingen en waar mogelijk financiële en/of materiële ondersteuning, wordt geprobeerd het patroon te doorbreken. Momenteel biedt Nynke een thuis aan twee meisjes van 14 en 15 jaar oud. Ook haar eerste officiële pleegdochter, 19 jaar, woont bij haar.

De opbrengst van het stamppotbuffet is voor het levensonderhoud van oprichtster Nynke Zaal. Zij is als vrijwilliger fulltime werkzaam in Letland voor deze stichting.
Meer informatie over Stichting Hope For Life: www.hope-for-life.info of www.nynke-in-letland.info.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-11-2018 09:00