Vr. 23-11: Met korting naar zangeres Lakshmi in De Kroon

De van De Wereld Draait Door en De Slimste Mens bekende zangeres Lakshmi treedt vrijdag 23 november op in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Houders van een CJP krijgen vijf euro korting op de toegangsprijs.

Lakshmi is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows op poppodia en festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.
De voorstelling Lakshmi-Adem is een modern verhaal. Over twintiger, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent, maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.

Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Advertisements

“Ik ben ervan overtuigd dat als Lakshmi in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”, aldus Eric Corton. De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 20 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-11-2018 09:00