Vr. 21-9: Dag van de Alzheimer de Zevenster

Zevenhuizen – Wereld Alzheimer Dag is een themadag ter bevordering van de wereldwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie. In de hele wereld (en dus ook in Nederland) wordt op 21 september stil gestaan bij gevolgen van dementie voor mensen met dementie en hun naasten. Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster organiseert op deze dag een open middag met diverse activiteiten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom, de toegang is gratis.

Activiteiten

Tussen 13.00 en 17.30 uur bieden wij een boeiend en actief programma. Er is een informatiemarkt in ons restaurant, een demonstratie van de Braintrainer en Tovertafel en een poffertjeskraam. Ook kunnen belangstellenden een rondleiding volgen. Bij onze bewoners komt contactclown Toet langs en verzorgt de Vreugdefabriek een muzikaal optreden. Er zijn tevens fietstochten met onze Duofiets mogelijk. Daarnaast kan men elkaar onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten in ons restaurant om vragen beantwoord te krijgen, ervaringen te delen en iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Banenmarkt

De Zevenster is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Speciaal voor mensen die een baan in de ouderenzorg zoeken of overwegen zijn er tijdens de open middag diverse mogelijkheden om met ons in gesprek te komen. Zoals een speeddate met de Manager Zorg en staffunctionaris P&O (cv meenemen!). Ook kan op diverse tijdstippen de presentatie ‘Hoe boeiend en waardevol is het om met mensen te werken met een vorm van dementie?’ gevolgd worden. Tot slot informeren wij geïnteresseerden graag over de opleidingsmogelijkheden bij de Zevenster.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-09-2018 16:22