De Goudse Schouwburg opnieuw genomineerd voor Meest Gastvrije Theater

Gouda – De Goudse Schouwburg maakt opnieuw kans op de titel van het Meest Gastvrije Theater van het land. De ANWB heeft maandag de nominaties bekendgemaakt en de schouwburg is genomineerd in de categorie middelgrote gemeente.

Leden van de ANWB gaan graag een avond uit, zij bezoeken daarbij geregeld een theater. Om leden te helpen bij hun keuze en om de theaters in het zonnetje te zetten organiseert de ANWB voor de derde keer de verkiezing van het ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’. ANWB-leden hebben de afgelopen weken 17.000 keer stemmen uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakt op dinsdag 2 oktober bekend wie van de 40 genomineerde theaters zich één van de winnaars mag noemen.

Advertisements
Nominaties

Voor de verkiezing zijn de theaters genomineerd in vier categorieën: Grote stad, Grote Gemeente, Middelgrote Gemeente & Kleine Gemeente. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’. De Goudse Schouwburg was de overall winnaar van 2016 én 2017. Leden beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
11-09-2018 16:48