Vr. 17-8: Slootjessafari op de kinderboerderij

Gouda – ‘s middags kunnen kinderen tussen 13.30 en 15.00 uur deelnemen aan de Slootjessafari op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Ze gaan met schepnetjes aan de slag om te ontdekken welke diertjes er in de sloten rondom de kinderboerderij leven. Deelname kost 2,75 euro incl. waterijsje. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks

In de deel is een aquarium iets anders ingericht dan normaal. Kom kijken en doe mee met de leuke quiz en wie weet win jij een leuk prijsje. Om de twee weken verandert de opdracht. Deelname is gratis.

Voor meer informatie en opgeven bel naar 0182-5142 19 of mail naar sandra@kinderboerderijgouda.nl. Zie ook www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

17-08-2018 12:06

Advertisements