Huldiging jeugdspelers Petanque Vereniging Gouda

Gouda – Voorafgaand aan de aanvang van het toernooi om het Gouds Kampioenschap Petanque op 4 augustus, werden vier jeugdleden door het bestuur in het zonnetje gezet. Zij behaalden podiumplaatsen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Petanque.

Op 12 en 13 mei werd het Nederlands Kampioenschap tweetallen (doubletten) gespeeld. Bij de aspiranten wonnen Kasper Stok van Petanque Vereniging Gouda en Luuk Hoebe van Ca Roule het zilver. Bij de pupillen werd het zilver behaald door de PV Gouda jeugdleden Sietse Stok en Tygo Schimmel.

Op 16 en 17 juni werd het Nederlands Kampioenschap drietallen (tripletten) gespeeld. De twee PV Gouda jeugdleden Sietse Stok en Tygo Schimmel hebben samen met Stan Hoebe van Ca Roule het Nederlands Kampioenschap in de wacht gesleept. Bij de junioren behaalden Rachel van Rooijen van PV Gouda, Rens de Roos van Blêde Boulers en Jordan Niechcial van Ca roule een keurige bronzen plak. Bij de aspiranten werden Kasper Stok van PV Gouda, Luuk Hoebe van Ca Roule en Elise Nuijten van Les Boulistes knap tweede.

Advertisements

Op de foto v.l.n.r.: John Schimmel (jeugdtrainer), Rachel van Rooijen, Thom Dessing (voorzitter), Kasper Stok, Tygo Schimmel en Sietse Stok.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
06-08-2018 14:45