Vr. 15-6: Wie is het beste vader-kind team van de regio? Doe mee aan de Monkey Challange

Gouda – Op de vrijdagavond 15 juni kunnen vaders met hun kind(eren) meedoen aan de Monkey Challenge bij Monkey Town in Gouda, om te laten zien dat zij het allerbeste team zijn. Tijdens verschillende onderdelen test Rogier de Avonturier niet alleen de behendigheid van de teams, maar ook hoe goed vader en kind kunnen samenwerken. De avond wordt afgesloten met een feest onder de leiding van Rogier de Avonturier.

Rogier de Avonturier weet door zijn eigen avonturen hoe belangrijk teamwork is: “Vaderdag is de gelegenheid om de beste vader-kind teams in actie te zien. Natuurlijk ga ik ze het niet makkelijk maken, zo spelen we bijvoorbeeld ‘blij dat ik glij-ei’ en ‘alle ballen verzamelen’. Hoe het er verder allemaal precies uit gaat zien hou ik nog even geheim.”

Guus van Loenen, eigenaar van Monkey Town Gouda: “Vaderdag draait meestal om de vader, maar nog leuker is het als het om de samenwerking gaat tussen vader en kind. En ja, vaders worden meestal aardig competitief… dus ik verwacht gemotiveerde deelnemers.”

Advertisements

Deelname aan de Monkey Challenge kost 10 euro per team, inclusief toegang voor één kind, wat te drinken voor vader, ranja voor het kind, een snoepje of fruit voor het kind, een presentje als dank voor de deelname, een spetterende show van Rogier de Avonturier en de kans op een beker. “Uiteraard kan een vader met meerdere kinderen meedoen. In dat geval kost deelname voor ieder volgende kind 5 euro. Voor dit bedrag krijgt het kind uiteraard hetzelfde als alle andere deelnemende kinderen”, volgens Guus van Loenen.

Voor dat bedrag mogen de kinderen ook al om 16.00 uur naar binnen. De Monkey Challenge begint om 18.30 uur. Monkey Town Gouda blijft voor de deelnemers open tot ongeveer 20.30 uur in plaats van 19.00 uur. “Afhankelijk van het aantal deelnemers maken wij leeftijdsgroepen van de kinderen. De minimale leeftijd om deel te nemen is vijf jaar. Verder is er nog een bonusprijs te winnen voor de meest originele teamoutfit”, vult Rogier de Avonturier nog aan. “Immers, hoe gekker hoe beter. Kom maar op met die foute outfits. Bovendien verwacht ik bovenal dat de teams supporters meenemen, zoals moeders, opa’s en oma’s.”

Aanmelden kan door te mailen naar micha@reijleisuremarketing.nl o.v.v. teamnaam, naam van de vader en de naam of de namen van de kinderen met hun leeftijd. Na bevestiging kunnen zij zich op vrijdag 15 juni aan de kassa melden en afrekenen. Jaarkaarten en tienstrippenkaarten zijn niet geldig voor deelname aan de Monkey Challenge.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-06-2018 10:04