Vr. 14-9: Kamermuziekconcert Duo Beth & Flo

Gouda – Het Duo Beth & Flo verzorgt op vrijdag 14 september om 20.00 uur een concert in de Sint Jan, met muziek van onder anderen Saint-Saëns en Rachmaninov en Smetana (de Moldau). Beth & Flo zijn: Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als pianoduo Beth & Flo maken zij een klassiek recital vrolijk en verrassend! Het concert is vrij toegankelijk met een entreebewijs voor de kerk en voor Vrienden. Collecte na afloop.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden in 2014 af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als duo geven zij verrassende concerten met een ‘vleugeltje’ theater. Ze traden onder meer op in Het Concertgebouw in Amsterdam, de Oosterpoort in Groningen en tijdens het UitFestival in Den Haag.

Ze spelen in concertzalen en in theaters, maar even lief op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt. Zo speelden Beth &Flo in de zomer van 2015 tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam in een boksschool de voorstelling Slaande Ovatie, geregisseerd door Jorinde Keesmaat, waarin de dames niet alleen pianistes waren, maar ook boksers. In 2016 brachten zij hun eerste opnames uit op hun Vleugeltje Klassiek: de enige echte Beth &Flo-USBstick.

Advertisements

Verhalen, verrassingen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth &Flo. Het duo is in volle vaart op een ontdekkingsreis om alles wat er mogelijk is met klassieke muziek zich eigen te maken – waarbij ze hun publiek graag meenemen.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

14-09-2018 09:21