Vr. 12-10: Free Dance Hours met als thema Latin

Gouda – Vrijdagavond 12 oktober kun je uren lang helemaal vrij dansen. Free Dance Hours is voor iedereen die van vrij bewegen op muziek houdt of dat zou willen ervaren.

Bij Free Dance Hours wordt op blote voeten gedanst en in gemakkelijke kleding. Er wordt niet gesproken. Het is geen workshop. Dansers worden uitgenodigd te genieten van de muziek en de beweging die dan als vanzelf ontstaat. Ze hebben daarbij de vrijheid om alleen te dansen of samen als dat voor iedere betrokkene prettig is.

De muziek van Free Dance Hours is gevarieerd en volledig ingesteld op vrije expressie. Uitrusten tussendoor op een van de loungebanken is mogelijk, maar zal in de meeste gevallen niet nodig zijn. Vitale nummers worden namelijk afgewisseld door rustige muziek.

Deze eerste avond is het thema Latin. Dit jaar volgen nog Free Dance Hours op 2 november (Disco), 23 november (African) en 21 december (Pop). Het muziekthema wordt speels aangevuld met muziek uit andere genres. De Balzaal staat zoals vanouds garant voor een sfeer waar iedereen zich thuis en geborgd voelt. Een heerlijke huiskamer omgetoverd tot dansvloer.

Free Dance Hours begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.15 uur. Na afloop is er ruimte om na te chillen. De avond vindt plaats in De Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44 in Gouda. De introductieprijs is 7,50 euro, incl. water, thee en lekkers. De organisatie is in handen van Geny Wuestman en DJ Ybbor. Meer info en aanmelden (niet verplicht) kan via 06-50 56 93 83 of geny@dansenleef.nl. Zie ook https://www.debalzaal.nl/free-dance-hours/

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

12-10-2018 09:00

Advertisements