Halloweenfeest op de Goudse Hofsteden

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gouda – Op zaterdag 27 oktober wordt van 11.00 tot 20.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Deze dag zijn er tal van activiteiten, zoals het uithollen van een pompoen met zo’n leuk gezichtje, het voorlezen van een spannend verhaal, deelname aan griezelige spelletjes, kruip door de griezeltunnel en doe mee aan de halloweenspeurtocht. Ook zijn er diverse knutselworkshops voor kinderen.

Iedereen die het Halloweenfeest bezoekt mag verkleed komen en maak kans op een spannende prijs. Er vindt tweemaal een verkiezing plaats van de mooist of engst verklede deelnemer. Ben je nog niet eng of mooi genoeg? Dan is het mogelijk om in de middag geschminkt te worden.

Halloween culinair (eet mee op de kinderboerderij)

Deze dag kan er echte pompoensoep en pompoencake gegeten worden. ’s Middags en ‘s avonds kan er in De Deel griezelig lekker gegeten worden. Voor jong en oud is er een passend menu uitgedacht. Trek in heksenbrij, kraaienoogjes of spinnenweb uit de pan? U kunt alvast een tafeltje reserveren.

Advertisements
Lampionnenoptocht

Kinderen kunnen overdag een mooie lampion maken. Om 19.00 uur start de lampionnenoptocht voor de jonge kinderen door de Veen- en Rietzoom, richting Verhage waar kinderen iets lekkers krijgen. Onderweg komen er allerlei Halloween figuren langs. Voor de echte durfal start om 18.30 uur een spannend verhaal in de boomgaard bij de vuurkorf, waarna de kinderen door de tuinen lopen. Daarna sluiten zij aan bij de lampionnenoptocht.

Het Halloweenfeest is vrij te bezoeken. Voor de activiteiten wordt wel een bijdrage gevraagd. Voor meer info: www.kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514 219

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
08-10-2018 16:38