Voormalig PVV-kamerlid Hero Brinkman vanaf 6 april elke zaterdag op GoudaFM

Gouda – Ondanks dat de horeca ondernemer er werkweken op nahoudt van 6, soms 7 dagen, wil hij via deze veelbeluisterde FM zender bijdragen aan een stukje regionale communicatie. GoudaFM bestrijkt de hele provincie Zuid Holland, een gebied waar hij ook zelf actief is en waarvan hij goed op de hoogte is van de dagelijkse chagrijn én van de mooie ontwikkelingen die zich voordoen.

Oud politicus Hero Brinkman houdt dus van afwisseling, was en is geboeid door radiowerk en met zijn vlotte communicatie wil hij veel mensen in Zuid Holland boeien, fijne muziek brengen, open staan voor vragen en natuurlijk inspelen op actuele gebeurtenissen. Onderwerpen waar hij zeker van is dat ze zijn aandacht krijgen zijn onder meer cultuur, ondernemersproblemen en maatschappelijke ontwikkelingen. Waar velen dat links laten liggen wil Hero een open oor hebben voor de problemen van Oost-Europese vrouwen die zich hier gevestigd hebben. Hun cultuur, meegedragen uit het land van herkomst, bezorgt hen meer problemen dan menigeen denkt. Hierin wil hij een bruggenbouwer zijn. En zoals je van een radio zender natuurlijk mag verwachten zal hij voor een aangename en afwisselende muziekkeuze zorgen.

Hero Brinkman is niet onbekend als persoon maar niet iedereen weet dat hij zich als horeca ondernemer in Den Haag heeft gevestigd en hij het een heerlijke uitdaging vindt om vanuit Gouda aan een stukje nieuwe communicatie te werken. Een telefoonrubriek zal daar zeker niet aan ontbreken. GoudaFM geeft hem graag elke zaterdag dit podium in de overtuiging dat hij veel luisteraars aan zich weet te binden en hen zal verrassen met onderwerpen die niet dagelijks voorbijkomen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

02-04-2019 16:00