Voorinschrijving GOUDasfaltloop tot 1 oktober

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gouda – Op zondag 8 oktober vindt de derde editie plaats van de GOUDasfaltloop. Na de geslaagde edities op 9 oktober 2016 en 23 april 2017 staat de derde editie voor de deur.

Het 10 kilometer parcours voert net als tijdens de tweede editie richting de polder direct achter Gouderak, met een keerpunt op de kruising Snippejagerskade en Lange Tiendweg. Wie wil kan circa 5 kilometer middenberm meepakken en daarmee deels de helft van de 10 kilometer op trailachtige ondergrond rennen. De finish is op op het GOUDasfaltterrein, waar waarschijnlijk overigens de eerste 400 meters afgelegd moeten worden.

De Kids Runs over 1 of meerdere ronden starten tussen 10.15 en 10.20 uur. Rond 10.40 uur is er een stoere demonstratie FreeRunning van Jaap Oosterom & friends van FreeRunning Gouda.

Advertisements

De 10 en 5 kilometer starten vanaf 11.00 uur. Bij enorm veel inschrijvingen zal één van beide afstanden enkele minuten later starten.

Voorinschrijven tot 1 oktober
Voorinschrijven kan tot en met 30 september. Kosten zijn dan 7 euro voor de 5 en 10 kilometer en 1,50 euro voor de Kidsruns. Vanaf 1 oktober betaalt u 3 euro meer voor de lange afstanden en 2 euro voor de Kidsruns. Inschrijven kan door uw volledige naam, geslacht, woonplaats en de afstand die u wilt lopen naar info@goudasport.nl te mailen.