Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de zomervakantie

kinderboerderij

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Kinderen kunnen dagelijks in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Daarnaast wordt er iedere dag een leuke activiteit gehouden.

Maandag 13 juli Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 2,75.

Dinsdag 14 juli Knutselochtend
Kom gezellig in de kantine knutselen in zomerse sferen, dinsdag maken we tussen 10.00-12.00 uur een strandtamboerijn. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 4,95 incl. ranja en iets lekkers.

Woensdag 15 juli Waterspektakel
Woensdagmiddag van 13.30-15.00 uur kunnen kinderen waterspelletjes komen spelen. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 2.50 incl. een waterijsje.

Donderdag 16 juli Rondje Kinderboerderij
Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen van 10.00-11.30 uur meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen in de kantine. Deelname kost € 3.75. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Vrijdag 17 juli Slootjesonderzoek
Deze middag kunnen kinderen tussen 13.30-15.00 met schepnetjes aan de slag om te ontdekken welke diertjes er in de sloten rondom de kinderboerderij leven. Deelname kost € 2.50 incl. waterijsje. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.