Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 1e week van de meivakantie

Gouda – In de meivakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Dagelijks kunnen kinderen in de Deel komen knutselen, van tasje inkleuren tot het verven van een spaarvarkentje, er is van alles mogelijk. Voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden in de Deel o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken en poffertjes

Maandag 22 april, tweede Paasdag kunnen kinderen komen knutselen in lentesfeer, een cupcakje versieren en mee doen aan de paasspeurtocht! Wie wint dit jaar een leuk prijsje?

Dinsdag 23 april, vandaag kunnen kinderen meedoen aan een Workshop waarbij ze een boerderij- onderwater- of jungletafereel maken. Kinderen maken gebruikt een dubbel houten paneel, die ze, als deze klaar is, mooi kunnen gebruiken als decoratie voor hun kamer! Kinderen gaan werken met een houten paneel, verf, stiften, foamstickers, achtergrond papier en meer. Bijdrage: De bijdrage is € 5,95 inclusief ranja en iets lekkers.

Op woensdag 24 april wordt van 10.30 – 11.30 uur de dreumes- en peuterochtend georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. De allerkleinste kinderen (< 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3.50.

’s Middags een gezellig middag in aanloop naar Koningsdag! Tussen 13.00-15.30 uur kun je meedoen aan spelletjes, schminken, tatoos laten zetten, cupcakjes versieren en knutselen in oranje sfeer! Kom alvast gezellig verkleed. Ook is er een kleedjesmarkt voor kinderen vanaf 13.30 uur, even opgeven van te voren, kleedje max 1.20-1.20m.

Donderdag 25 april wordt Op Avontuur op de Kinderboerderij georganiseerd van 10:30 uur – 12.30 uur. Op deze ochtend kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het voeren van dieren, naar buiten brengen van verschillende dieren, dieren poetsen en dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen in de kantine. Afsluiting met een lekkere pannenkoek! Deelname kost € 7,50. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

‘s Middags kunnen kinderen tussen 13.30-16.00 uur cupcakejes komen versieren en natuurlijk lekker opeten hierna. Bijdrage € 1,75

Vrijdag 26 april kun je meedoen tussen 11.00-15.00 uur aan een Creatieve Workhop met o.a. spaarpotten die NIEUW zijn in het assortiment. Tijdens deze workshop gaan kinderen aan de slag met verf maar ook vele andere materialen om de spaarpot (vlinder of tractor) of de Flying Bird te versieren! Ze kunnen werken met verf, mozaïek-, spiegel- en glittersteentjes maar ook met foamklei, wiebeloogjes, mini ijslollystokjes en rubber rondjes. Bijdrage: voor de spaarpot(vlinder of tractor) € 6,95. Voor de Flying Bird is € 3,95 , inclusief iets lekkers. Voor alle georganiseerde activiteiten geldt:

’s Middags, Dierenbingo! Kinderen kunnen van 14.00 – 15.00 uur dierenbingo komen spelen en leuke prijsjes winnen. Voor iedere deelnemer die geen prijsje heeft is er een troostprijsje.

Kinderen kunnen tot 1 dag voor activiteit aangemeld worden via sandra@kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514219.

Extra lang genieten op de kinderboerderij, in de vakantie is de kinderboerderij ook op maandag geopend! Ook voor de lunch hoeft u niet weg, in de vakantie kunt u genieten van heerlijke poffertjes en vers gebakken pannenkoeken of een vers belegd broodje.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

16-04-2019 10:45