Volleybal: Clinic voor spelverdelers bij Timios

Op zaterdag 28 februari konden de leden van volleybalvereniging Timios deelnemen aan een clinic in sportzaal de Groenswaard in Waddinxveen. Timios wil met het geven van diverse clinics de eigen leden extra trainingen aanbieden en tegelijkertijd het technische niveau van de spelers op een leuke, gezellige en sportieve manier omhoog brengen.

Ongeveer 25 jongens, meiden, mannen en vrouwen in de leeftijd van 11-30 jaar deden mee aan de clinic. Onder leiding van Wim Vogelzang en met hulp van de ervaren trainers Esther Brands, André Hoving en Patrick Röpcke was er voor elk wat wils en hebben de volleyballers diverse oefeningen gedaan om zich de fijne kneepjes van het spelverdelers-vak (wat meer) eigen te maken. Voor de vereniging was dit tevens een mooie manier om te kijken welke (onvermoede) talenten er allemaal rondlopen binnen de gelederen.

 

Advertisements

Met het geven van deze clinic stopt het niet bij Timios. Bedoeling is om nu een selecte groep spelers extra trainingen aan te bieden met als uitgangspunt ‘het spelverdelen’. Daarnaast wil de vereniging op termijn ook hetzelfde doen met andere facetten van het volleybalspel, waarbij gedacht moet worden aan bijvoorbeeld een clinic speciaal voor middenaanvallers.

Geïnteresseerden die kennis willen maken met de volleybalsport (vanaf ongeveer 7 jaar), kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen met info@timios.nl en 3x gratis meetrainen.

IMG_20150228_124859685