Vierde festival Huiskamer van de Stad

De vierde editie van het festival Huiskamer van de Stad gaat zondag 5 juni om 11.30 uur van start in het Oude Stadhuys op de Markt. Vervolgens kan het publiek uitzwermen over de stad om ruim zestig acts te bewonderen in Goudse huiskamers. Naast live muziek zijn daar poëzie, verhalen, toneel en cabaret te beleven. De toegang is overal gratis.

Iedere act geeft drie uitvoeringen in een ‘eigen’ huiskamer. Met behulp van een programma met plattegrond kan men door handig te manoeuvreren meerdere acts bezoeken. Dit programma verschijnt volgende week in de Krant van Gouda en zal als programmaboekje op te halen zijn op diverse plaatsen in het centrum van Gouda (onder meer het Stadhuys, de VVV, diverse kroegen aan de Markt, Free Music en de Goudse Spellenwinkel).

Ter promotie voor Huiskamer van de Stad geven zes acts een voorproefje door op zaterdag 28 mei live op te treden in stadsbussen van Arriva. Wie wanneer in welke bus speelt, staat in het programma in de KvG, zie ook www.gouda.nl.

Advertisements

Volg beide festivals op Facebook en Twitter en via de website www.huiskamervandestadgouda.nl, waar het programma ook te zien zal zijn.