Veiling levert mooi bedrag op voor het onderhoud van De Ark in Reeuwijk

Op 30 september was er een veiling in De Ark georganiseerd door de Protestantse Gemeente. De veiling heeft ruim € 5.000,00 opgeleverd. De veiling was onderdeel van de actie ‘Geef om de Ark’. De actie levert een bijdrage aan het onderhoud en de renovatie van de kerk.

Meer dan 100 bewoners uit Reeuwijk e.o. lieten hun betrokkenheid zien door een bod uit te brengen tijdens de veiling en gingen met mooie spullen naar huis. Er werden o.a. (waardevolle) spullen geveild zoals, schilderijen, zilverwerk, klokken, vazen maar ook fietsen, een geluidsinstallatie en nog veel meer. “De sfeer zat er goed in, en we zijn heel blij met dit mooie bedrag”, aldus Truus Bakker organisator van de veiling.

De veilingmeester Nielsson Kooijman bracht de veilingstukken met veel humor en kennis van zaken de veilingstukken onder de hamer. Nielsson heeft ervoor gezorgd dat alle veilingstukken echt waarde kregen. Leuk ook om te zien hoe hij met passie zijn werk deed.
Ook de middenstand heeft bijgedragen aan de actie o.a. door cadeaus te doneren voor de verloting. Met dank aan de Coop, Radio van Dijk, Nomen Tweewielers, ’t Kaashuys en M&M bloemen.

De Ark bezint zich op nog meer acties voor het onderhoud en renovatie van de kerk.