VC Reeuwijk werkt samen met MHD Keepersschool

Reeuwijk – VC Reeuwijk intensiveert samenwerking met MHD Keepersschool om zo de keepersopleiding binnen de voetbalvereniging naar een nog hoger niveau te brengen.

Edelman (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken) Adriaan Koppe (Jeugdvoorzitter) bekrachtigen de overeenkomst die CVC Reeuwijk met MHD Keepersschool is aangegaan. Door met MHD Keepersschool door te gaan zorgen we niet alleen voor een professionele keeperstraining voor onze keepers, maar investeren we ook in onze eigen keeperstrainers. Zij gaan structureel meedraaien met de MHD Keepersschool waardoor zij veel praktische ervaringen opdoen. Dit gaan zij vervolgens inzetten tijdens de trainingen die zij met MHD Keepersschool verzorgen voor de keepers van de andere teams.

Daarnaast worden er gedurende dit seizoen clinics verzorgd speciaal voor keepers van binnen en buiten CVC. Voor CVC is de samenwerking met MHD Keepersschool een hele mooie stap voorwaarts en past binnen het nieuwe opleidingsbeleid van de club voor zowel de jeugd als het selectie elftal.

Advertisements

Kennis maken met CVC Reeuwijk?
Het is een goed idee om eens langs te komen bij CVC Reeuwijk op wedstrijddagen of om geheel vrijblijvend een training mee te maken. Aanmelden voor een proeftraining kan vrijblijvend via info@cvcreeuwijk.nl.

Volg CVC verder op Facebook (@CVCReeuwijk) of Instagram (@CVCReeuwijk.nl).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-03-2020 08:20