Valse start voor Timios H1 tegen Zovoc H2

Boskoop – In de eerste klasse speelde Timios H1 vrijdagavond in eigen huis tegen het tweede herenteam van Zovoc uit Zoetermeer. Timios laat de laatste wedstrijden weinig punten liggen en draait boven in de competitie mee.

Ondanks dat begint het ronduit slecht aan de eerste set. Zovoc weet goede servicedruk te leveren waar Timios het moeilijk mee heeft. De aanvallen die Timios maakt weet Zovoc veelal goed te pareren. Als dan ook de service niet wil gaan lopen aan de zijde van Timios is er geen houden meer aan en pakt Zovoc de eerste set met 16-25.

De tweede set start Timios in een aangepaste opstelling die het spel direct goed oppakt. De passing begint beter te lopen en spelverdeler Rens de Rooij bedient zowel de middenaanvallers als de buitenaanvallers goed. Zovoc weet vooral op het midden goed te scoren. Ondanks dat kan het geen vuist maken zoals in de eerste set waardoor Timios terugkomt in de wedstrijd (25-16).

Advertisements

In de derde en vierde set wordt is eenzelfde beeld zichtbaar. Timios voert de boventoon en Zovoc kan het Timios maar bij vlagen moeilijk maken. Met de 3-1 winst houdt Timios aansluiting bij de bovenste drie teams in de competitie.