TWEE TEAMS BOUNCERS BASKETBALL BEREIKEN FINALE REGIOBEKER.

Geen competitie het afgelopen weekend voor Bouncers Basketball. Wel kwamen drie teams in actie voor halve finale in de regiobeker en niet zonder succes.
Zo ging Bouncers Jongens Onder 14 1 vol zelfvertrouwen en vergezeld van veel supporters op weg naar Huizen om daar de strijd aan te binden met Quick Runners. Een team dat de halve finale niet echt op eigen kracht had bereikt, maar omdat de overige twee tegenstanders niet kwamen opdagen. Het optimisme binnen het team op een ruime overwinning kwam er in de eerste helft nog niet echt uit. Bouncers speelde slordig, veel balverlies en een slecht schot. In het tweede kwart werden de zaken wat energieker aangepakt, maar was de voorsprong bij rust, 19-34, gezien de klasse van het team toch wel enigszins teleurstellend.
In de tweede helft speelde Bouncers beduidend beter, er werd feller en geconcentreerder gespeeld en vielen de schoten nu wel. Al met al pakte Bouncers met 80-41 uiteindelijk een ruime overwinning en een plaats in de finale op 14 mei 2016 in de Duikelaar

In de competitie doen de meiden van Bouncers Meisjes Onder 16 1 het met 14 punten uit 7 wedstrijden zondermeer goed. Ook in de bekerwedstrijd in de Duikelaar tegen het bezoekende DAS was het team van trainer/coach Maaike Haeren goed op dreef. Met leuk en attractief spel kwam de ruime regelmatige 72-32 overwinning van de meisjes en de finaleplaats geen enkel moment in gevaar. Finale op 14 mei 2016 in de Duikelaar.

Bouncers Jongens Onder 18 1 trof het niet met het ijzersterke Lokomotief 1 uit Rijswijk, een ploeg die op een hoger niveau speelt. Met name in het eerste, 12-20, en derde kwart, 16-18, bood Bouncers goed tegenstand, maar was Lokomotief uiteindelijk een ruime maat te groot voor Bouncers. Met het behalen van de halve finale hebben de jongens echter een prima resultaat neergezet.

Programma:
Vrijdag 1 april 2016: Waddinxveen de Duikelaar.

19.15 u Bouncers Basketball Jongens Onder 16 1 BV Leiderdorp 1
19.15 u Bouncers Basketball Meisjes Onder 18 1 Lokomotief 1
21.00 u Bouncers Basketball Dames Senioren 1 BC Verkerk 1
21.00 u Bouncers Basketball Heren Senioren 3 Westland Stars 3

Zaterdag 2 april 2016: Waddinxveen de Duikelaar.