Turnen: GOUDSE TURNER JENS VAN EIJK 3e VAN NEDERLAND

Afgelopen weekend was de NK finale voor de talentendivisie en de 4e divisie te Amsterdam, daarnaast was het ook nog een ½ finale richting het NK voor de 1e en 2e divisie. Voor Velocitas Gouda kwamen er 12 turners in actie. De 8 jarige Jens van Eijk wist op het NK beslag te leggen op het brons.

In de categorie Benjamin niveau 10 – Talentendivisie hadden Jens van Eijk en Ray Ngadimin zich geplaatst voor de finale. Jens werd knap 3e met een puntentotaal van 100.85. Ray deed het ook heel knap met een 18e plaats.
Damian Plug die uitkomt in pupil 8 – 2e divisie wist zich met een 11e plek te plaatsen voor het NK dat plaatsvindt op 10 juni a.s. te Waalwijk.

Ook Yoeri Vijn, Tian v/d Waal en Juransly Meijers hebben zich in de 1e divisie weten te plaatsen voor het NK. Zij zullen ook nog uitkomen op verschillende toestelfinales.

Advertisements

Ingo van Oldenborgh en Rinse v/d Meer wisten zich net niet te plaatsen voor het NK.
In de 4e divisie was het de finale voor Instapper Eijwan Sinke. De concurrentie was nog een maatje te groot voor hem. Hij eindigde als 29e.
Bart Vollebregt en Orlando v/d Haven turnden in categorie pupil niveau 10 hun finale. Bart werd knap 13e en Orlando eindigde als 28e.