Goudse als Mevr. Darbus in ‘HIGH SCHOOL MUSICAL’.

Een voorstelling over anders durven zijn dan anderen en je dromen nastreven.

Op 2 en 3 juni speelt de cast van Daphne Bruineberg Productions Disney’s High School Musical in Theater de Speeldoos Baarn. De castleden komen uit de hele regio en zelfs daarbuiten.

De vrouwelijke grote bijrol wordt gespeeld door Goudse Tamar Conradi. ‘Met deze show staan we samen met ongelooflijk veel passie op het toneel. Van innerlijke conflicten waar je echt geraakt wordt tot oppervlakkige momenten waarbij je heel hard moet lachen. Dat zal zeker binnenkomen bij het publiek.’ Aldus Tamar.

Advertisements

High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen na te durven streven. De hele school ‘East High’ is in rep en roer als Troy (Bas Menninga), de aanvoerder van het basketbalteam, samen met de verlegen studiebol Gabriella (Emma Michielsens), besluit om in de schoolmusical te willen gaan spelen. De vaste groepjes Atleten, Brainiacs en Tonelo’s maken allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden. Geven Troy en Gabriella gehoor aan de groepsdruk of lukt het hun om hun dromen waar te maken?

Tamar Conradi, ‘Het is een enorme eer om deze rol te mogen spelen. Mevr. Darbus is aan de ene kant een harde vrouw, maar moet ook haar zachte kanten kunnen tonen. Dat was in het begin best zoeken! Nu ben ik er heel erg van aan het genieten. Het is heerlijk om te doen, een feel good musical met veel zang, dans en toch ook diepgang. Het proces dat we doormaken tijdens zo’n repetitiejaar is bijzonder. Het artistiek team weet met haar enorme vakkennis meer uit je te trekken dan je zelf wist dat er in je zat’.

Daphne Buineberg is in ieder geval ontzettend trots. ‘Natuurlijk niet alleen op Tamar, maar op de hele cast! We vragen wel een grote discipline van de deelnemers. Alleen dan kun je het uiterste er uit halen. Het is heel mooi om te zien dat alle spelers met elkaar op die manier aan het werk zijn en ook zich aan elkaar optrekken. We gaan een hele mooie voorstelling neerzetten op 2 en 3 juni in theater de Speeldoos Baarn.